2007. november 6., kedd

ez áz kislány kábbénéki!

Végigzongorázva a tv éjszakai kínálatát, ráfutottam a Reality TV pornófilmezésről szóló, folytatásos műsorára. Mélyreszántó interjúk a lányokkal, szemlesütős beszélgetések óriási dákójú fiatalemberekkel, és tudálékos szakmai elemzések rendezőkkel, akik általában őrületesen kövérek. Norbinak meg kéne vetnie a lábát külföldön is, és specializálódhatna pornófilmrendezők lefogyasztására.
Egy radikális váltással hirtelen az eksön közepébe dobják a nézőt, és már előttünk is van egy threesome, nyögős nővel és két fickóval, akiket semmilyen körülmények között sem nevezhetünk úriembereknek. Blur effektus bedobva, tehát a plug
& play-ből effektív semmit sem láthatunk, bekaphatjuk, ez csak egy dokumentumfilm a szakmáról.
P. ebben a pillanatban nyit be, és kérdi, miért nem alszom már, holnap korán kell kelnem. Hirtelen nem is tudok mit mondani, csak valami olyasmit mormolok, hogy „jóvan, csak ezt még befejezik...” (Mi van?)

Eszembe jut egy régi sztori, amit M. mesélt nekem egy osztálytársáról a gimiben. A fiú abban a korban volt, amikor a hormonok igencsak rosszalkodnak, és éjjel kettő környékén a takaró alatt, egyik kezében szerszámával, másikban a távirányítóval, szexi filmre onanizált. Hirtelen padlócsörgésre lett figyelmes, és már kapcsolta volna le a tv-t, vadul nyomogatva a piros gombot a távirányítón, de mindhiába, lemerült az elem. A tv elé ugrani és a nagy gombbal lekapcsolni már nem volt idő.
Mentő ötlete támadt, hihetetlen lélekjelenlétének köszönhetően az ajtó nyitódásának pillanatában hátravetette a fejét, és hangosan horkolni kezdett, eljátszva, hogy ő egy órával ezelőtt még a botswanai dzsungelekről készült drámai összeállításba szundított bele.

A szobában zajló eseményekről csak a hangok alapján tájékozódott. Azt még érezte, hogy kiveszik a távirányítót a kezéből, de ahelyett, hogy lekapcsolták volna a tv-t, a fiú elborzadva hallgatta, ahogy édesapja még vagy öt percen át nézi a poreszt. A szemét nem merte kinyitni, mert félt, hogy élete örökre megváltozna ettől a pillanattól, és nem lenne képes újra szülőként tekinteni apjára.

Megyek lassan aludni, de előtte azért még megnézem, hátha van valami a tévében. Az elemeket a távirányítóban asszem egy hete cseréltük.

Nincsenek megjegyzések: