2007. december 10., hétfő

nano

Mennyire tudom utálni, hogy az egyik pillanatban a magadénak tudhatsz valami ultrafaszájos húdelegújabb kurvajó kütyüt, erre alig, hogy megvetted, pár hónapra rá kijön az utódja, ami naná, hogy sokkal nanobb, mint a saját nanod.

Kijött az istenverte harmadik-generációs nano... és nemhogy tud, de amit tud azt még szebben tudja, képes dolgokra amikre a te nanod sosem volt képes, és ami a legnagyobb pofáncsapás: olcsóbb is.
Eszembe sem jutna lecserélni a nanom, de azért elnézegetem az új nanot. Van benne valami... Szép is, okos is, de mivel a nanom már annyira a nanom, hogy ettől jobban nem lehetne a nanom, ezért igyekszem nem foglalkozni az új nanoval.

Ráfogom, hogy te csúnya is vagy nano, meg széles is, és nincs szükségem azokra a dolgokra amiket tudsz. A szívem azé a nanoé, ami az enyém, szóval menj te a búsba nano, próbálj meg minél több karácsonyfa alatt ottlenni, és élvezkedj mások farzsebében.
Olyan nanojuk mint nekem az én nanom te sohasem lennél, nano! Hiába vagy te nano, neked még sokat kéne tanulnod nano. Üzenem a Steve Jobsnak, hogy az én nanom akkor is jobb, mint te, nano. Ámitsa vele azokat, akik nem tudják, milyen a jó nano.

Fákkjú, nano. Nem is vagy te igazi nano.

Nincsenek megjegyzések: