2008. január 27., vasárnap

Vasárnapi Study Hard

A szemeim már kezdenek vörösödni, mert ma azért már tanulnom kellett, rá kellett vennem magam végre, hogy magamba erőltessek valamennyi tudományt... és a mai napnak még mindig nincs vége, úgyhogy a maradék pár órát is tanulással töltöm majd. Már napok óta nem nagyon tudok koncentrálni, de ez tényleg csak a lustaságom miatt van így. Ahogyan sokan mások is, én is képes vagyok időnként egy láthatatlan falba ütközni, ha alkalomadtán, természetfeletti erőktől vezérelve felkelek a székből, és megindulok a füzeteim felé a szürke hétköznapok egyik szürke órájában.
Hmm... másfél hete, csütörtökön és pénteken tanultam a legtöbbet, és ekkor még ezt a kelletlen falat sem éreztem magam előtt, ugyanis ez volt A. és P. gyerekes feltétele a szegedi hétvégéért... Hát igen, úgylátszik csak a motiváció hiányzik :)

Egyébként gyűlölöm a vasárnapot. Ez már eléggé régi dolog nálam, de igazándiból nem tudom, minek kéne történnie, hogy a véleményem valaha is megváltozzon erről a szájbabaszott napról. Lassú, végeláthatalan, csalfa és szomorú.


Legyetek rosszak! (de azért ne annyira)

Nincsenek megjegyzések: