2008. január 14., hétfő

mellow mood

Atyisten... itt én még olyat is leírtam réggebben, hogy "kisebb szünet következik blogírásos tevékenységemben?" Képes voltam ekkora feneket keríteni egy kisebb szünetnek, miközben alig írok valamit az utóbbi időben? Mindegy, ezek után sem fogom bejelenteni a szüneteket, mert igazából nincsen semmilyen séma, terv vagy előzetes elképzelés, ami alapján bejegyzéseket rondítok a blogba.
Azért majd igyekszem törekedni valamiféle rendszerességre.

Elnézést kell kérnem Hajnától a jegyek miatt... ezt most publikusan meg is teszem:
Kérlek ne haragudj, az utolsó utáni pillanatban végül senkinek sem felelt meg a ma este, remélem nem baj! Február negyedikén már biztosan ott leszünk!

Szórakázás mellett az utóbbi napokban és a hétvégén is tanulás volt a jelige, méghozzá olasz nyelvtanulás és ragozásmagolás, mert a közelgő vizsgaidőszakomban az olaszt előreláthatólag mindjárt az elején vizsgázzuk. Be kell vallanom, hogy kicsit azért zavar, hogy nem tudom előre a vizsgaidőpontokat... Nehogymá' az legyen a vége, hogy:
"Tíz perc múlva tessék a négyes teremben megjelenni, hát szintakszavizsga van maga szerencsétlen!!"
Ez nem is annyira extrém, volt már rá példa.

Szomorkás a hangulatom máma. Valamiért semmi sincs rendben. Nem valami észveszejtően komoly dolgokról van szó, csak éppen el vagyok anyátlanodva.
Kéne ezt is, kéne azt is, többet tanulni, kevesebbet enni, (most éppen) visszamenni Szegedre, felmászni egy fára, nyerni a lottón vagy az Ideánál mercédeszbenzt, utcán találni egy vadiúj laptopot, esetleg forradalmat csinálni.
Ehelyett meg nyúlunk, nyögünk, semmisejó.
Arrivederci.

Nincsenek megjegyzések: