2008. május 7., szerda

Picturesque

- Blog? Mi az a blog?
- A blog? Hát az ilyen izé...blog. Lúzerek felírják rá a hülyeségeiket, ennyi....
(NCIS-Tengerészeti helyszínelők)

Ha a hülyeségeimet rajzolnom kéne, akkor leginkább egy Guernica-méretű vászonra kezdenék festegetni. A képen tengernyi macskaszőr (sok vékony, fehér vonás szétszórva a képen), két üveg Jim Beam és féltucat válogatott borkülönlegesség az asztalom közepén, mellette könyvek, pár doboz cigaretta, élénk-zöld színnel áthúzott tejszínhab és tortamaradék, kávébarna ecsetvonásokkal díszitett fehér póló, sok pirospozsgás, nevető arc, néhány sötétből elővillanó, éles kontrasztokkal ellátott misztikus félmosoly, valamint a háttérben egy, a kommunista diktatúra radikalizmusát idéző szobor-illusztráció.
A vászon közepére pedig két, leginkább a kubizmus-felé hajló figurát kanyarintanék egymásba fonódva, mégis két különböző irányba tekingetve, erősen impresszionistáskodó zölderdőnek közepében, zöldfák, zöldbokrok, és zöldutak között. A zöldutak többségét sárgával húznám ki, mert egyenlőre nem beszélhetünk a végleges alkotásról.

A fő témát egy másik festőnek kell befejeznie.
Legyen a neve B.

Tadaaaaam!

5 megjegyzés:

Unknown írta...

hülyeségnek elég nagy...
de hozzátartozik az is, hogy még nagyobb lúzerek olvassák időröl időre(nem rólam van szó). Csak hogy teljes legyen :D ;)

Noir írta...

Mi, blogoszférák és cybervilágok lúzerei, tartsunk össze! :D

(Vagy legalább helyszineljünk tengerészetiset, hogy igazi, medveölős-bokorbaszarós Férfiak lehessünk!;))

clairens's personal blurbs írta...

ez vót a szülinapi hülyeség? :) sok részeg meg egy kis torta?

Noir írta...

Tortából nem maradt, részegből nem is vót, az ecseteimet elhasználtam, a felsőmet már megint lekávéztam, a mosolygó arcokat megpaskoltam! :)

Névtelen írta...

jó vót az a születésnap, azér' ne szerénykedjél, bármely cyberbubuka megirigyelhetné:D egyebet nem tudok hozzáfüzni:)